Altid 100% gratis fragt i Danmark (og i resten af Europa)

Produkt faq


Oftest stillede spørgsmål

Er det nemt, at montere en Pitley terrassevarmer?

Alle Pitley terrassevarmere er meget nemme at installere. Det medfølgende monteringsbeslag og skruer gør det muligt at montere på vægge, hegn, lofter eller tagudhæng. Du skal blot montere beslaget med skruerne, og fastgøre terrassevarmeren til beslaget. Tilslut strømmen, og du er kørende på mindre end 5 minutter.

Kommer Pitleys terrassevarmere med europæisk strømstik?

Ja - alle Pitleys terrassevarmere er standardmonteret med et europæisk strømudtag.

Hvorfor skal jeg vælge en elektrisk infrarød terrassevarmer i stedet for en gasvarmer?

Det er faktisk ganske enkelt - det er billigere og mere effektivt med en infrarød elektrisk terrassevarmer. I modsætning til elektriske infrarøde varmeapparater, hvor varmen ikke kræver et medium til at overføre energi (varme), bliver varmen fra gasvarmeren blæst væk af vind og vejr.

En terrassevarmer på gas er 50% mindre energieffektiv end en infrarød terrassevarmer på el. Pitley elektriske infrarøde terrassevarmere konverterer over 96% til varme. For eksempel er en standard 15kW gas "paddehatte"-gasvarmer tilsvarende til en 1.5kW Pitley infrarød terrassevarmer.

I modsætning til gasvarmere, kræver vores elektriske infrarøde terrassevarmere ikke en omfattende installation. En gasvarmer kræver også løbende vedligeholdelse. Man må heller ikke glemme, at vores infrarøde terrassevarmere udsender ingen CO 2 som gasvarmere gør.

Udsender infrarøde terrassevarmere UV stråler?

Selvom Pitley infrarøde terrassevarmere fungerer og opvarmer lidt ligesom solen, så udsender varmeren ingen UV-stråler, så det er helt sikkert at blive opvarmet med en infrarød terrassevarmer.

Hvor lang tid holder en infrarød terrassevarmer?

Selve terrassevarmeren kan omtrentligt holde en menneskealder - vores terrassevarmere er mere eller mindre vedligeholdelsesfrie. Vi designer vores varmelegemer med de bedste komponenter. Det infrarøde varmeelement har en levetid på ca. 6500 timer.

Når tiden kommer til at skulle installere et nyt infrarødt varmeelement i terrassevarmeren, er det super nemt at skifte.

Kan Pitleys terrassevarmere bruges både inde og ude?

Det korte svar er ja. Alle Pitley terrassevarmere kan monteres og bruges til både indendørs og udendørs brug. Konstruktionen og udformningen af vores terrassevarmer gør dem bæredygtige i både våde og støvede forhold.

Hvad betyder IP Klasse?

Udtrykket "IP" er kort for Ingress Protection og IP-klasser leverer industristandarder til måling af el-apparatures modstandsdygtighed mod indgang fra faste eller flydende partikler. Det er et lovkrav for alle elektriske produkter at være IP-klassificeret.

Alle vores terrassevarmere er "IP klasse 65", hvilket betyder, at de er støvtætte, og at de kan udsættes for fra en dyse (6.3mm) uden at have skadelige virkninger.

Hvis jeg bestiller nu, hvornår modtager jeg så min nye terrassevarmer?

Det korte svar er Hurtigt! . Vi har indgået et samarbejde med UPS, og de bestræber sig altid på at levere din nye terrassevarmer hurtigst muligt. For mere information om levering, se vores Bestilling & Leveringsside .

Hvad koster fragt?

Nothing - Nada - Ingenting, det er gratis! Vi går ind for prisgennemsigtighed, og vi ved, hvor irriterende det er at lægge et produkt i kurven og gå til kassen, kun for at finde ud af, at der lige skal lægges fragt oveni prisen.

Derfor tilbyder vi 100% gratis levering i Europa. For mere information om levering, se vores Bestilling & Leveringsside .