Altid 100% gratis fragt i Danmark (og i resten af Europa) |

Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

 

Vi er altid her for at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit køb eller har brug for produktsupport, kan du finde relevante oplysninger nedenfor. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os og vi hjælper dig med det samme.

 Fejlfinding

Min terrassevarmer tænder ikke?

Vi ved, at du har været over det, men for at være sikker skal du kontrollere, at strømstikket er sat i stikkontakten, og kontakten er tændt. Kontroller også, at terrassevarmeren er tændt med tænd / sluk-knappen på varmeren. Hvis dette ikke løser problemet, bedes du kontakte os ved at sende os en e-mail på support@pitley.com

Hvordan monterer jeg terrassevarmeren?

Installation er meget let, og du kan montere din terrassevarmer på væg, i loftet, på solidt hegn eller tagudhæng. For en uddybende guide download brugermanualen, der svarer til den terrassevarmer, som du har købt.

Fjernbetjeningen til terrassevarmeren virker ikke

Normalt skyldes dette, at batterierne er drænet eller ikke installeret korrekt. Hvis dette ikke løser problemet, skal du downloade manualen til din købte Pitley terrassevarmer. Du kan finde manualerne ovenfor denne FAQ :-)